Здравеите на всички , ще ви споделя нашата история .Малкия ми син имаше няколко папки едри с леко гнои по една под мишниците и на врата и малко ситни по корема и гарба отидохме при джипито тя каза че е от изпотяване, мазахме го с един мехлем, не мина появиха се още папки отидохме каза че е алергия изписа капки "ксизал" да пие , пак не мина и пак се появиха още папки детето вече не мойеше да спи от сарбеж, отидохме пак и ни даде направление за кожен , само че по празниците това беше 30.12.2010 не успяхме да намерим специалист в кожно една сестра ни даде един мехлем да успокои сарбежа докато лекарите започнат работа , този мехлем в началото му успокои малко сарбежа и папките позавяхнаха но пак се появиха нови, вече на 03.01.2011 отидохме при специалист и тои каза КРАСТА ,изписа АКАРОЛ мазахме се три дена по 2 пати и отидохме на контролен при друг специалист, сащо каза КРАСТА но каза да се маже по 3пати на ден 4дена с едни и сащи дрехи и без да се капем така станаха вече 7дена днес ще се капем и ще дезинфекцираме и праскаме с РАИД както ни каза лекарката утре сме на контролен надяжам се да е минало.На малкия папките му поизчезнаха сарбежа сащо /тя кожата му беше много загрубяла сега се пооправи/, на баща му нищо не му се появи но и тои се маза по 1 пат на ден пбаче, а на мен ми се появиха много ситни чержени папки и лек сарбеж и то 1 месец след неговите точно когато започнахме да се мажем, сега на 5-я ден пак ми се появиха само на рацете папки които много ме сарбят но се виждат наи вече като ги разчеша ,дали ще се е излекувала , дали тези папки са от акарола незнам още но се надявам да не са нови крастозни папки , утре след прегледа пак ще ви пиша , но като чета тук как с месеци се лекувате и никои не е дожолен от акарол се плаша направо..

Големият ми син сащо имаше много ситни папчици но по касно от малкия те нямаха тогава контакт много , на него му изписаха едно мазило което се приготвя в аптека, 4 дена се маза по 1 пат на ден понеже тои не е тук сега баба му каза че са завяхнали но аз за всеки случаи ги накарах да вземат и акарол да го намажат . Тои се е оправил, утре ще видим какжо ще стане