ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Дермата е изградена основно от съединителна тъкан

Платени интервюта за пациенти, страдащи от спинална мускулна атрофия

Дайте своят глас по важни теми свързани със здравето, а и не само с него. Вашето мнение е важно.

Модератори: админ, консултанти

natalie_n
Мнения: 19
Регистриран на: 07 ное 2008 08:02

Платени интервюта за пациенти, страдащи от спинална мускулна атрофия

Мнение от natalie_n » 17 яну 2018 23:42

Здравейте! Казвам се Наталия Недкова и съм преводач от английски на български език. Регистрирах се във вашия форуми и си позволих да пиша тук, тъй като трябва да направя 3 ПЛАТЕНИ интервюта с възрастни пациенти, страдащи от спинална мускулна атрофия.

3 ПЛАТЕНИ интервюта с възрастни, страдащи от спинална мускулна атрофия (1 мъж и 2 жени)

Ще се проведат 3 индивидуални интервюта на живо с изброените по-горе групи участници. Интервютата ще се проведат във време и място, удобно за участника в рамките на град София. От своя страна аз мога да предложа и мой офис, намиращ се на бул. Ген. Едуард И. Тотлебен 53-55, кв. Крива река, 1606 София, Бизнес център Regus (до Пирогов)

Всяко от интервютата ще продължи около 30 минути. Ако дойдете до офиса на адреса, посочен по-горе, заплащането ще бъде 40 лв./участник. Ако изберете удобно за Вас място (например по-тихо кафене около Вашия дом), заплащането е 30 лв./участник. Заплащането е на място веднага след интервюто.

- Интервютата се провеждат при пълна конфиденциалност. Интервютата се записват на цифров носител.

Целта на интервюто е да тествам превода на клиничния въпросник за спинална мускулна атрофия - дали той е ясен и разбираем за бъдещите потребители.

Интервюираните не трябва да отговарят на въпросите от въпросника, а само да перифразират/изкажат със свои думи въпросите и отговорите, за да се тества доколко разбираем е текста. Не събирам никаква медицинска информация, не събирам никакви лични данни като имена, адрес, ЕГН и т.н. Събираната от мен информация е чисто демографска и тя включва: възраст, образование, професия, приемани от вас медикаменти.

Единствената цел на интервюто е да се тества доколко ясен и разбираем е въпросника за бъдещите потребители!

И в заключение: ако в даден момент участникът пожелае да прекъсне участието си в интервюто или да се откаже изцяло от него поради някаква причина, той има пълното право да го направи, без да се обосновава по никакъв начин за това!

Моля, пишете ми на имейл info@nntranslations.net или се свържете с мен на телефон 0878 690 333 като посочите вашата възраст и пол, както и телефон за връзка! Напомням ви, че интервютата ще се проведат след 20 януари 2018 г.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с мен!

Благодаря предварително на всички отзовали се!

Поздрави,
Наталия Недкова
Тел: 0878 690 333
Имейл: info@nntranslations.net


П.С. Ако администраторите мислят, че публикацията не е подходяща за тази подгрупа във форума, моля, да я преместят на подходящото според тях място.

Отговори

Върни се в “Анкети”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост