ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Най-силно засегнати са раменният и тазовият пояс
Възникване, симптоми и диагностика на астроцитома на малкия мозък
Какво ни предлага естетичната дерматология за бързо постигане ...
Дефицитът на магнезий често води до безсъние

Добър хомеопат в София

Болници, клиники, лекари - вашите мнения и съвети

Модератори: админ, консултанти, Приятели

fred
Мнения: 17
Регистриран на: 12 юни 2009 10:24
Местоположение: софия

Добър хомеопат в София

Мнение от fred » 18 дек 2009 12:23

можете ли да ми препоръчате добър хомеопат в софия (ако знаете в кварталите близки до Подуене)? повечето са го ударили на пара само а такива хора могат само да ти навредят отколкото да ти помогнат.

mammaD
Мнения: 12
Регистриран на: 14 дек 2009 11:08
Местоположение: sofia

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от mammaD » 18 дек 2009 20:48

От личен опит мога да ти препоръчам Д-р Мариян Иванов и Д-р Томова - МЦ "Фитолек" - изключителни специалисти в областта на хомеопатията и фитотерапията. Имат богат опит и задълбочени познания в тази област. Трябва да се запише предварително час за преглед по телефона, защото имат много пациенти.

fred
Мнения: 17
Регистриран на: 12 юни 2009 10:24
Местоположение: софия

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от fred » 27 апр 2010 17:18

Проблемите са ми че ми е слаб имунитета и това се проявява главно като кожни заболявания - от 1 година се боря с едни молуски на ръката и обезкосмено кръгче на брадата (тези проблми дойдоха след продължително боледуване и силен стрес). Докторката вече започна да ми дава хомеопатични лекарства (http://www.framar.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BE ... 00829.html) и има доста голям ефект! Но ми се иска да отида при специалист. От вече доста време не съм боледувал и съм добре закрепнал но тези проблеми не са изчезнали още. Има ли такива хомеопати които са специализирали в дерматология и могат да ми помогнат?

mammaD
Мнения: 12
Регистриран на: 14 дек 2009 11:08
Местоположение: sofia

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от mammaD » 12 май 2010 17:27

Хомеопатията стимулира организма да отключи огромния лечебен потенциал, който притежава, за да се справи със съответния здравословен проблем. Тя лекува почти всички заболявания, самостоятелно или в комбинация с други методи на лечение. Опитният лекар-хомеопат знае кога да използва само хомеопатични лекарства и кога да прибави конвенционални такива или да прибегне и до други алтернативни методи на лечение като фитотерапия, нутритерапия и други. С риск да се повторя, предлагам линк за повече информация: http://www.phytolek.com/showpage.php?PageID=15

Йордан C.
Мнения: 2
Регистриран на: 22 май 2015 17:05

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Йордан C. » 22 май 2015 17:18

Виждам, че постнатите материали са стари, но ще дам сега нова информация.
Ако търсите съотношението ДОБРО ОТНОШЕНИЕ, ОТЛИЧНО ПОЗНАВАНЕ НА ХОМЕОПАТИЯТА, ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ В ЛЕЧЕНИЕТО, МНОГО НИСКИ ЦЕНИ, то препоръчвам д-р Владимир Сугарев, практикуващ в ХХ ДКЦ / бивша 20 поликлиника, кв."Борово" по линията на тролеи 2 и 9.
Приема пациенти всеки делничен ден от 16.30 до 19.30 часа, във вторник и сутрин от 7.30 до 11.30 часа. Аз лично го посещавам в съботните дни, когато преглежда от 8 до 12 часа и от 15.30 до 18.30 часа. Можете да си запишете и предварителен час на телефон 0889 28 12 33. Препоръчвам го!

Йордан C.
Мнения: 2
Регистриран на: 22 май 2015 17:05

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Йордан C. » 08 окт 2015 17:27

Останахме много доволни от прегледа при д-р Сугарев. Детето ни имаше афти в устата, които нито един от 4 лекари, които посетихме - не излекува.Не можеше накрая дори да си гълта слюнката и лигите му се стичаха от устата, като на бясно куче... През 2 часа детето приемаше хомеопатични гранули и го мажехме с мехлем. Аптекарите се учудиха на мехлема ПАНСОРАЛ, защото много рядко бил изписван. След няколко приема, лигите спряха, а на следващия ден от приемането на хомеопатията, изчезнаха и афтите. Благодарим, Докторе!
Горещо го препоръчваме на малки и големи!

Manzanita
Мнения: 4
Регистриран на: 17 ное 2015 10:50

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Manzanita » 23 ное 2015 14:37

За повдигане на имунитета след операция ходих при д-р Даниела Карабелова. Работи с пчелни продукти в комбинация с хомеопатичните на Боарон и не само, като цяло останах доволна. Просто ми направи добро впечатление с отношението си, после ми звънна по телефона за да ме попита как съм, знаете че обратна връзка има рядко и това ме впечатли. Освеб това цените и са абсолютно приемливи.

Атанасови
Мнения: 4
Регистриран на: 28 апр 2016 18:38

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Атанасови » 28 апр 2016 18:53

Преди няколко месеца синът ни се задави с рибена костица. Ходихме в ИСУЛ. Казаха ни, че всичко е ОК. Но синът ни непрекъснато повтаряше, че нещо е останало и му пречи да яде. След ден спря на пие течности и да яде. Последва и безсъние. Обиколихме всички възможни клиники, специалисти.
Детето стигна и до психиатър и психолог - всичко беше напразно, а синът ни отпадна до неузнаваемост. Решихме да отидем и на хомеопат. Прочетохме тук за д-р Сугарев.
В малкият му кабинет намерихме голямата помощ. Беседа, капки на д-р Бах, гранулки 2 вида само хомеопатия и синът ни още същата вечер пиеше вода. а следващата вечер освен водата приемаше вече и бульон и разводнено пюре. На третия ден държеше пюрето гъсто в устата и полекичка го гълташе. Още три дни и започна кашави храни. След пет дни приемаше попара и храни с мек характер, банани, намачкани с мек хляб храни и накрая победихме. Благодарим, Докторе!
Веселин Абрашев

Атанасови
Мнения: 4
Регистриран на: 28 апр 2016 18:38

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Атанасови » 25 сеп 2016 21:53

Имах нередовен менстурален цикъл. Започнах лечение при много известен акушер-гинеколог.
След два месеца, освен че мензиса си остана нередовен се появиха и вагинални гъбички. Щом започнеше цикъла, почваше и бялото течение. и така упорито се "лекувах" една година. Познати ми препоръчаха да започна хомеопатично лечение. прочетох, че в района в който живея /Красно село/ има известен хомеопат - д-р Сугарев. Мъжът ми се подиграваше, че от професор съм "слявла много ниско в лечението...хомеопат..." Д-р Сугарев ме изслуша , водеше си бележки и накрая ми предписа едно лечение...Едни гранули се вземаха в понеделник, сряда, петък...Други в ъв вторник, четвъртък и събота. Имаше едно лекарство само в неделния ден. Не се получи подобрение следващият месец. Мензиса избърза, пак имах течение. Бях готова да се откажа. Д-р Сугарев ми обясни отново смисъла на лечението и ме окуражи да продължа...Последваха два редовни менстурални цикъла, но с много леко течение преди началото на цикъла. Докторът промени някои неща в лечението и мензисаът стана редовен, и течението спря... Така пих 4 месеца хомеопатично лечение и д-р Сугарев успя. Сега пия само едно лекарство 4 дни преди мензиса и едно лекарство на 1 и 15 число. Благодаря на д-р Сугарев, че успя!
Мария Герова
Веселин Абрашев

Атанасови
Мнения: 4
Регистриран на: 28 апр 2016 18:38

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Атанасови » 27 дек 2016 18:57

Реших да Ви препоръчам д-р Сугарев от ХХ поликлиника "Борово" София.
За него разбрах от този сайт. Тук бяха описани различни случаи излекувани от него. Моя проблем беше психиатричен. Започна едно претоварване в работата ми. Станах напрегнат, грешах, получих и няколко паник атаки. Търсех помощ от 2 месеца по разни психиатри. Те ми изписваха лекарства от които се чувствах като "надрусан". С тях спях по 2-3 часа вечер. По-скоро сънувах кошмари, които не са за описване...особено последните...те изискваха разговор с лекар, определено мъж, с опит, с дългогодишен стаж. Даваха ми лекарства на "зелени" рецепти на които откровенно пишеше: внимание, наркотично вещество!!!
Докторът на първо място ми вдъхваше респект и уважение. На второ място, определено ме предразположи и разказах всичко. След прегледа ми назначи едно изследване, което пък се оказа много важно и никой не се бе сетил за него. Веднага започна лечение. Впрочем бяхя сама ДВЕ лекарства за една седмица по определена схема. В тази седмица се успокоих, влязох в работния си ритъм, вече не грешах, бях спокоен и спях вече по 4-5 часа. На втората среща докторът промени леко схемата на лечение и включи ново лекарство за още 2 седмици. През тях бях напълно добре и спях вече отлично. Последната ни среща беще за да назначи едно от лекарствата на 1во и 15то число от месеца и сега ще се видим след 2 месеца време.
Препаръчвам Ви д-р Сугарев!
В чакалнята никога не се трупаха хора. Имаше пациенти от всякакви квартали на София, заварих мъж от Елин Пелин, жена от Перник, даже и една възрастна жена от Плевенско.Хора с различни оплаквания, които го благославяха.
Веселин Абрашев

Атанасови
Мнения: 4
Регистриран на: 28 апр 2016 18:38

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Атанасови » 11 апр 2017 09:50

И аз посетих д-р Сугарев в кабинета му в кв. "Борово" ХХ поликлиника. Имах дългогодишни проблеми със сенна хрема, тормозеща ме всяка пролет. С хомеопатичните лекарства които ми предписа в края на март месец, сега съм излекувана и се чувствам добре. Д-р Сугарев ми обясни, че всяка година ще трябва да извършвам хомеопатично профилактично лечение, за да се отърва напълно от болестта и съм решила редовно да го правя. След това лечение на сенната хрема сега ще предприема и лечение на една тревожност, която се появява от време на време. Д-р Сугарев сподели, че има опит и в лекуване на психо-емоционални нарушения. Сигурна съм че ще се справи.

Жени Костадинова
Мнения: 1
Регистриран на: 11 апр 2017 09:54

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Жени Костадинова » 11 апр 2017 10:06

Бременна съм и поради този факт отидох с препоръка на приятелка при д-р Сугарев.
Тъй като имам кожен проблем, помолих доктора да ме лекува с хомеопатия/не искам химически лекарства да увредят бебето/. Себорейният дерматит вече след 1 месец лечение го няма!!!
Благодаря за наистина вълшебното лечение на д-р Сугарев. Горещо Ви го препоръчвам!

markuch111
Мнения: 136
Регистриран на: 24 яну 2015 21:08

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от markuch111 » 20 апр 2017 22:04

Може ли контакти на д-р Сугарев!?Не питам за мене,баба ми за съжаление се спомина преди 20години,ако може да я възкреси,че правеше много хубави козунаци...Щом е повлиял нередовния менструален цикъл на г-н Абрашев вероятно възкресяването на една бабичка ще е нищо работа за него.
А иначе когато човек ползва много никове за да си рекламира дейността е тъпо.Щот си личи по стила на писане.Още повече когато ползва стереотипни нестандартни обръщения...
"Благодарим, Докторе" за възкресението предварително!

Камелия Христова
Мнения: 1
Регистриран на: 19 юни 2017 14:29

Re: Добър хомеопат в София

Мнение от Камелия Христова » 19 юни 2017 14:42

:P Детето ми е с атопичен дерматит. От няколко места разбрах, че лечение може да получи в Италия - Милано - при професор Лоти. Започнахме лечение и на третия месец разбрах, че същата GUNA терапия я прави и д-р Сугарев в София.
Лекарствата се поръчват в Софармаси. В момента правим пети месец лечение и детето е много добре. Препоръчвам доктора на всички болни с кожни проблеми. С такова GUNA лечение може да се лекуват и болни с ревматологични проблеми. Отидете в ХХ поликлиника и потърсете д-р Сугарев, или се свържете по телефона - 0889281233.
Камелия Христова

Отговори

Върни се в “Търся лекар”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост