Форум |
|
За трета поредна година
По-голям е процентът на засегнатите жени
Копривата е природен антихистамин
|
Модератори: админ, консултанти, Приятели
За отосклероза ми направиха изследване в Бс и се оказа,че няма причина за притеснение.Посетила съм УНГ и невролог,но нямам открита причина за шума в ухото.За това искам да се консултирам с отоневролог,а такъв в града няма.Ще трябва да търся специалист в друг град.nediv2 написа:Здравей Мелани. За съжаление не мога да ти кажа дали има отоневролог в Бургас. Надявам се някой да може да те посъветва. Не знам дали не е по-добре да се консултираш първо със специалист УНГ, защото шумът в ухото е симптом на някои заболявания, каквото е отосклерозата. Не мога да съм категорина, тъй като зависи какви са другите ти оплаквания. Дано някой ти помогне. Успех!
Мелани, ако искаш обърни се към д-р Широв, на когото съм посочила координатите по-горе. Ако намеря друг отоневролог ще те информирам. Поздрави и успех!melani написа:За отосклероза ми направиха изследване в Бс и се оказа,че няма причина за притеснение.Посетила съм УНГ и невролог,но нямам открита причина за шума в ухото.За това искам да се консултирам с отоневролог,а такъв в града няма.Ще трябва да търся специалист в друг град.nediv2 написа:Здравей Мелани. За съжаление не мога да ти кажа дали има отоневролог в Бургас. Надявам се някой да може да те посъветва. Не знам дали не е по-добре да се консултираш първо със специалист УНГ, защото шумът в ухото е симптом на някои заболявания, каквото е отосклерозата. Не мога да съм категорина, тъй като зависи какви са другите ти оплаквания. Дано някой ти помогне. Успех!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост