ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест     |     Вход
Аптека онлайн


Форум

 
Начало Въпроси/Отговори Регистрация Влез Разширено търсене
Дори в малки количества провокират стомашен дискомфорт
Схващането, че застрашават само жените е много грешно
Промените в изхожданията при бебето могат да насочат към серио...

Търсенето намери 9 резултата за

от Vasilevv
23 апр 2017 01:45
Форум: Акне, Екземи, кожни проблеми
Тема: Нещо като пъпка по вътрешната страна на бузите
Отговори: 1
Преглеждания: 511

Нещо като пъпка по вътрешната страна на бузите

Здравейте, имам 1 въпрос или да ми дадете съвет, понеже ходих при 1-2 зъболекаря и освен да ме наплашат друго не направиха, можело да е рак и аз тотално се филмирах вече и се чудя що за чудо е това. Имам го мисля от няколко месеца, но не боли, нито пък изчезва. Според вас какво може да е това, понеж...
от Vasilevv
02 сеп 2016 17:51
Форум: Зов за помощ!
Тема: Невралгия
Отговори: 9
Преглеждания: 3720

Re: Невралгия

Здравйте, най накрая имам точна диагноза - интеркостална неврлагия вследствие на премръзване. Лечението , което ми изписаха е - Милгама N 3x1 , Баклофен 2x1 и Магнерот 2х1. За това първото знам, че са витамини, но не мога да си обясня защо ми е изписан баклофен и магнерот който мисля, че е магнезий....
от Vasilevv
16 авг 2016 11:18
Форум: Изследвания на кръв, урина, скенер...
Тема: Разчитане на резултати от кръвни изследвания
Отговори: 1301
Преглеждания: 313208

Re: Разчитане на резултати от кръвни изследвания

Varicella zoster IgG 1.0 граничен R <0,8 (-)negative; 0,8-1,1 bordline; > 1,1 (+) positive
Varicella zoster IgM 0.5(-)negative <0.8 (-)negative; 0.8-1.1 bordline; > 1.1 (+) positive

Не мога да си разчета резултатите, понеже са в някаква единица R? Може ли да ми помогнете :)??
от Vasilevv
07 май 2016 18:08
Форум: Зов за помощ!
Тема: Невралгия
Отговори: 9
Преглеждания: 3720

Re: Невралгия

Бях и на хирург и каза че нищо ми нямало :shock: :shock: , само да вметна че болката от ляво ме отпусна и сякаш всичко се нормализира т.е - ( ходенето по малка нужда пак си е нормална , пулса ми се оправи при положение че 3-4 месеца хич не беше добре, кръвното също и силата ми в лявата страна се вър...
от Vasilevv
04 май 2016 16:38
Форум: Зов за помощ!
Тема: Невралгия
Отговори: 9
Преглеждания: 3720

Невралгия

Здравейте, надявам се да ми обърнете малко внимание. От няколко месеца се лутам по болници и лекари с последни сили да ми открият диагнозата. На 9 януари се събуждам с ужасни болки в областта на ребрата ( двустранно ) и при опит да си поема въздух болката беше неописуема. Предната вечер бях настинал...
от Vasilevv
19 мар 2016 18:59
Форум: Изследвания на кръв, урина, скенер...
Тема: Разчитане на резултати от кръвни изследвания
Отговори: 1301
Преглеждания: 313208

Re: Разчитане на резултати от кръвни изследвания

Име на теста (изследване) Резултат Единици Референтни стойности ПКК 22 показателя/Full blood count Левкоцити/WBC 7,8 G/L 3,5-10,5 Неутрофилни Левкоцити-%/ NEU-% 43,8 % 44 - 76 Неутрофилни Левкоцити - брой/NEU 3,4 g/L 2.0 - 7.8 Еозинофилни Левкоцити-%/EOS-% 2,0 % 0.00 - 6.00 Еозинофилни Левкоцити - б...
от Vasilevv
19 мар 2016 18:55
Форум: Зов за помощ!
Тема: Ужасен проблем
Отговори: 7
Преглеждания: 3453

Re: Ужасен проблем

След поредните изследвания имам някакви притеснения и моля някой да прегледа резултатите и да ми каже дали има нещо притеснително, защото съм на лекар чак в понеделник.. Име на теста (изследване) Резултат Единици Референтни стойности ПКК 22 показателя/Full blood count Левкоцити/WBC 7,8 G/L 3,5-10,5 ...
от Vasilevv
17 мар 2016 04:33
Форум: Зов за помощ!
Тема: Ужасен проблем
Отговори: 7
Преглеждания: 3453

Re: Ужасен проблем

Ходих на всевъзможни прегледи и специалисти и навсякъде ми казват, че ми нямало нищо :shock: :shock: :shock: . Гледаха ме на ехограф , правиха ми рентген на стомаха + всякакви изследвания кръвни/хормони/ за бактерии ( не ги помня по име повечето ) и никой нищо не откри :shock: . Вече толкова се отча...
от Vasilevv
08 мар 2016 00:57
Форум: Зов за помощ!
Тема: Ужасен проблем
Отговори: 7
Преглеждания: 3453

Ужасен проблем

Здравейте, надявам се това да е правилния раздел за темата ми. Ще започна от самото начало, за да стане ясно напълно всичко. Всичко започна от около преди 3 месеца, една сутрин се събудих с ужасна болка в целия стомах и лявото подребрие, трудно можех да си поема въздух, защото когато се опитвах да с...

Премини към разширено търсене

cron